24 september 2007

nobody's listening.

någorlunda kort dag i skolan, denna måndag. först en svenskalektion ägnad helt åt shakespeare och min grupp redovisade fint om hamlet. jag lyckades stå på benen men är fortfarande, tolv timmar senare, skakig. nåväl, efter det var det lunch och sen möte med e.k. justitiarådet. sedan hem med förvirrat huvud och yrsel/illamående.


pj harvey - the piano

21 september 2007

just like honey.

denna helg kommer nog bli väldigt bra. imorrn är det stor gårdsfest på g längre ner på johanneberg och jag är inbjuden, tack simon. kommer bli sjukt kul, tror jag. tills dess ska jag skriva klart lite skolarbete och spela betapet. mitt liv är underbart.

16 september 2007

dear darkness.


som vanligt blir jag både glad och rörd när polly jean släpper nytt. white chalk som släpps i slutet av denna månad är inget undantag och jag vågar nog påstå att detta är det bästa albumet med damen i fråga, någonsin. det blir till perfektion med enbart pj's stämma och hennes pianospel, ett instrument som hon lärt sig helt för denna skiva, och ännu en gång blir jag påmind om att hon är en utav mina stora kärlekar. polly jean harvey, det kommer alltid att vara du och jag.

13 september 2007

the killing moon.

en lång och skön dag med solen i ögonen. fotolektion och sedan internationella frågor. efter det blev det promenad med simon och sedan hem. denna kväll har jag tillbringat i soffan ihop med min geisha-choklad och brämhultsjuice. yummie. för en stund sen ringde min snygga sambo från danmark och vi gäspade igenom hela samtalet. på söndag kommer han hem. bra.

puss.

12 september 2007

miss misery.

sovit toklänge idag. jag är inte närvarande på något sätt. och mina drömmar kväver mig. jag vet vad allt beror på men det är svårt att förstå att något så litet kan göra mig så sjukt trött.

ikväll blir det först corpse bride och sedan top model stockholm för min del, det och te. jag behöver komma ut också. någon som vill göra mig sällskap på en långpromenad? & sänglektyren för kvällen handlar om al-qaida.


siouxsie and the banshees - little sister

07 september 2007

been dragged through the dirt.

russki russki. tack carro för den fina sjalen, direkt från moscow.


gott folk, jag har egentligen all tid i världen att skriva här men just nu prioriterar jag mitt liv utanför datorn för en stund. skolan är underbar, jag trivs i lägenheten och ja, allt är bara bra. jag lever.

denna fredag består, som alla andra mina fredagar, bara av en lektion. jag lockades sedan ut på stan av det fina vädret. jag och jennifer gick i butiker och mitt konto blev därför lite magrare. resulterade i ett par jeans från april 77 och en piké från fred perry. lyckades även få med mig ett rollerset och maskeringstejp då jag och älsk ska måla om i hela lägenheten. nu ska jag, efter att ha besökt min käre granne och skolkamrat simon över en kopp kaffe, byta om och sedan bege mig ner på stan igen för att möta upp björn. ikväll bjuds det på balett på operan. jo, jag tackar. sedan hem och mysa med fredrik. jag lever bra.


01 september 2007

move right out of here.

packat in det mesta i bilen nu. imorrn blir jag och f sambo på riktigt. kommer bli helt galet bra. älsklingen och jag. saknat vårat vardagsliv något enormt.. att somna och vakna bredvid är guld värt. nu gäller det bara att undvika allt vad slentrian heter och att komma överens, vilket borde gå bra. sålänge jag får ha mina hello kitty-saker väl synliga så är jag ganska nöjd. bye.