30 juni 2010

five point cut.

om en halvtimma får jag gå hem och då ska jag
fortsätta med min läsning om vidal sassoon.

29 juni 2010

public warning.

men vad i helvete, nu vill jag också åka på way out west. fan.

yummie in my tummy.

nu ska jag bli frisk. hört att gott & blandat är sjukt bra mot förkylning, eller?

27 juni 2010

to argentina with love.

nu när england är ute så finns det inget lag jag känner direkt mer eller mindre för men satan vad jag gillar argentinas spel. hatten av för tevez som spelar grymt bra och andra målet... klockrent. messi, ja, han behöver ingen närmre presentation då han är bra, som alltid. jag kommer sova gott i natt.

moments i will remember.

lite bilder från den fantastiska midsommarhelgen ute på tjurkö. tack och bock!

24 juni 2010

like a phenomena.

packat färdigt men har rejäl jävla ångest. har jag med mig rätt kläder? har jag glömt något? har jag packat för mycket? jag gillar det inte alls för jag vet inte hur man packar.

23 juni 2010

waste of time.

ja, men jag har blivit sjyyyk. hostat mig sönder och samman och känner mig febrig från och till. helvete. gick hem tidigt från jobbet, besökte medstop och inhandlade diverse egenvårdsprodukter och har sedan kurerat mig. min plan är att sova relativt länge imorrn och förhoppningsvis vara frisk då jag vaknar. måste bli frisk för imorrn kväll åker jag och killen till blekinge skärgård för midsommarfirande. vore ju illa om jag är sjuk hela helgen. to be continued...

imagine big dance.

jag och johan hamnade på kb igår där beenie man stod på scen. jag blev glatt överraskad och tyckte att det var grymt, kort och gott.

21 juni 2010

pleasure.

jag är kär, inte bara i killen min utan också i soffan som nu äntligen kommit på plats. tänk vad en möbel gör skillnad, vilket dock var ganska självklart då jag haft en otroligt tom lägenhet sedan jag flyttade in. nu fattas det bara ryamatta, teakbyrå/hylla, mindre matbord och sen att mina hyllplan kommer upp. någon som vill hjälpa till och borra upp hyllor månne? jag bjuder på mat och öl till den som ställer upp. jag gillar mitt nya nöjda liv.

poetry and flowers pretty words and threats.

jag vill helst gå och dö lite. har fått så satans ont i halsen vilket inte känns så himla roande då hela mitt jobb mer eller mindre går ut på att just prata. kanske lika bra att jag håller tyst så mycket jag kan, tror mina kollegor kommer uppskatta det. bla bla bla.

nåväl, sjukt bra helg som spenderats med pojkvän och vänner och som avslutades med anchorman, the return of sherlock holmes och sötsaker. jag gillart och fortsätter att vara sådär fånigt glad.

17 juni 2010

move right out of here.

tisdag eftermiddag: fika och flytta linda. bra grejer.

these boots are made for walking.

jag måste köpa skor. jag har hittat på tok för många som vill flytta hem till mig. jag kan bara köpa ett par. jag har ångest.

16 juni 2010

ask me why, and I'll spit in your eye.

min fot somnade igår och det släppte inte helt på cirka en timma vilket medförde en gång av haltande art. nu har det hänt igen varav min kollega påpekar att det skulle kunna vara en blodpropp i benet. då jag är lite av en hypokondriker sitter jag nu och googlar på symptom och konsekvenser... min andra kollega sa dock att det här har hänt henne också men att det helt beror på insomni/sömnsvårigheter vilket medför att fötter och armar ibland kan somna för att ta igen det man missat. har det inte blivit bättre om två timmar så ska jag kolla upp skiten. to be continued.

15 juni 2010

sing me to sleep.

ja, men skoja inte om att jag är trött idag. slocknade i sängen strax efter 22, vaknade i panik för att ställa klockan, slocknade lika snabbt igen, vaknade lite halvt och svarar på ett sms (vilket jag knappt minns) och sussar sen gott i några få timmar. klockan kvart i sju satt jag snällt på kontoret... nu ska jag gå hem.

14 juni 2010

misery is the river of the world.

blev en spontanvisit hemma hos linda efter jobbet. fick med henne ut från flyttkaoset, hamnade på simpan över på tok för mycket kaffe och det slutade sen med en öl på nyhavn. sweet. vi hade det väldigt mycket trevligare än vad korten ger sken utav. linda är bra hon.

imorrn blir det tidiga skiftet och sen ska jag håva in lite fler vuxenpoäng genom möte med en av mina kunder som kommer till kontoret för lite avtal och sådant. efter det blir det hem till linda för att agera flytthjälp då hon överger listergatan för claesgatan. förhoppningsvis avklaras det snabbt så fotbollen inte blir lidande då jag och min käre chef angelika ska heja fram brasilien.

nu blir det dags att ta igen lite förlorad sömn då helgens dagar avslutades långt in på småtimmarna. men klagar jag? nej, inte det minsta utan snarare tvärtom - jag gillart. s'long.

fail.

jag tycker väldigt illa om robert green och simon busk poulsen. fan ta er!

need to see it, then you'll want it

sitter man på jobbet så får man snällt följa fotbollen genom alla uppdateringar på nätet. danmark mot holland hade ju varit väldigt kul att se ute över en öl, men nej nej... de roliga matcherna krockar självklart med jobb eller liknande men jag sitter febrilt och med stort engagemang och planerar den kommande veckan för att kunna pricka in några fina matcher.

where do we go now but nowhere.

lite bilder från en underbart fin och ganska dimmig helg.

lisa kom ner och gjorde malmö.


manlig kärlek mellan kalle och johan.


wallin hamnade mitt i tjejsnacket.


johan.


emilie & jag.

12 juni 2010

all night long.

dricker öl med bl.a. världens bästa lisa och så kalle och johan (på bild). jag gillart.

10 juni 2010

if you could read my mind.

känner mig verkligen jätteseriös och pigg efter 12h på jobbet och en lång dusch senare, eller kanske inte. tillhör inte vanligheten att vara så länge på min arbetsplats men med ansvar följer det också med möten och annat viktigt. vuxenpoängen trillar in.

igår blev det indisk mat, öl och film. sjukt bra onsdagsnöje i tokbra sällskap. vet inte om det går att toppa gårdagen för denna veckan men gör ett tappert försök imorrn då lisa kommer till stan. hon ska kolla på lägenhet och förhoppningsvis skriva kontrakt så att vi i september kan bli grannar. efter att hon styrt upp allt och jag slutat för dagen så ska vi dricka öl och käka. pepp pepp.

little fish, big fish, swimming in the water.

pirayor är bra.

09 juni 2010

identity.

jag måste fixa nytt id-kort och därför även ta nytt kort till detta. kanske lika bra att ta tag i det nu, och sen unna sig lite nya kläder. känns som en bra dag för att spendera lite pengar.

07 juni 2010

i won't back down.

jag är inte sämre än gogge och bjuder också på dagens outfit. här ser ni mig klädd för hushållssysslor med huvudbonad från hm, träningsjacka från fred perry, mjukisbyxor från hm och skor från converse.

är nästan lite förvånad över hur mycket ork jag haft efter jobbet idag - på en måndag! tvättat, diskat, handlat lite matvaror och sedan spenderat en evighet i en varm dusch. nu är det bara matlagningen som jag måste ta tag i, vilket aldrig varit min starka sida och inte heller varit något av intresse. morgondagens plan är faktiskt att laga något lätt som inte är allt för jobbigt eller tidskrävande. lär bli pasta med någon sås baserad på krossade tomater. mitt stora hinder i livet har som alltid varit rädslan att misslyckas så därför tänkte jag börja smått. resulterar det i överkokt pasta och bränd sås tänker jag dock snällt gå tillbaka till att köpa take away resten av livet. mer om detta imorgon.

it's a perfect day

jag känner mig som ett litet glatt barn på julafton. förväntansfull, fånig, glad och ja, ännu mer fånig. bla bla bla.

06 juni 2010

we raise our heads for the colour red.

dumfan som jag är tänkte inte alls på att solen skulle ta något idag då jag njöt av lantluften. jävligt dumt. blir långärmat resten av veckan eller kanske en kroppsstrumpa med matchande rånarluva. jag är inte gjord för att vistas i solen.

this is the moments.

jag hade nästan glömt hur fint det är att träffa syskonen och att komma hem till far. haft det väldigt fint. idag blev det en riktigt fin söndagsmiddag hemma hos mor och i skrivande stund sitter jag på buss 832 tillbaka till bästa malmö. saknar redan min underbara familj.

05 juni 2010

spread your bed.

nu är jag på tåget. en aningen senare resa fick det bli men ja, nu är jag efter många om och men på väg. känner mig lite sliten och snurrig men va fan, solen skiner, jag mår bra och är jävligt snygg så här ska det inte klagas. ikväll blir det häng i fästeredssund med la familia. papi fyller år imorrn och som traditionen bjuder så åker jag och syskonen hem. kommer bli fint.


gårdagens kväll var minst sagt spännande, i alla avseenden... nog om det. cheers.

04 juni 2010

he's my scorcher.

ikväll blir det galej, dock får det bli en ganska nykter tillställning för min del då jag snällt ska sätta mig på tåget kl 7:08 am i morgon. hur det ska gå... det får vi se.

03 juni 2010

repulsion.


kanske en av världens i särklass bästa filmer. pretentiöst, cyniskt och svårt.

02 juni 2010

testing.

testing testing.

the rain is gone.


nu vill jag få hem beställningen från amty. och så hoppas jag på att ingen budar över mig på tradera. och så vill jag ha fred på jorden. amen.

01 juni 2010

between the wars.

visst ja, jag hamnade på manifestationen igår efter jobbet. det var grymt bra uppslutning med tanke på det korta varsel all info gått ut. efter det hamnade jag, vänner och bekanta på en pub för lite öl. helt enkelt en trevlig dag och kväll. idag drog jag mig åter till manifestationen och lyssnade på lite talare. regnet satte dock stopp för mitt engagemang så jag unnade mig en pizza från vespa. sjukt bra start på en vecka som kommer bli grymt lyckad.

can't get it out of my head.

jag har fått dille på en låt och kan inte spela den annat än på repeat, vilket jag gjort i mer eller mindre en vecka. tråkigt, tänker ni säkert, men icke. texten kan inte vara mer passande för tillfället och sångerskans röst gör det hela ännu lite bättre. ser ni mig på stan med ett vääääldigt fånigt leende så har jag förmodligen låten i lurarna... den får mig på ett jävligt bra humör, mer än så säger jag inte.

kingston affair.

jag gillar den här dagen.