31 oktober 2011

hormoner

på torsdag äter jag mitt sista p-piller någonsin, hoppas jag. barn på gång? nä, inte än. jag är bara så jävla trött på att vara så jävla instabil vilket kunnat härledas till byte av p-piller osv. vem fan informerar om att man kan bli deprimerad av skiten? står någonstans bland biverkningarna att lätt nedstämdhet kan förekomma... lätt nedstämdhet? ta det gånger tusen och ni har mig i ett nötskal typ en-två veckor varje månad. känns ju värt. barnmorskan ville ju inte riktigt lyssna på mig heller när jag ringde och beklagade mig. det var ju konstigt att jag reagerade så starkt på nya p-piller som skulle vara identiska till de jag redan käkat, tyckte hon, det berodde nog på något annat. att jag ens började med massa hormoner och shit. nu får det vara nog!

30 oktober 2011

bästa shoppingen

okej, london levererade bra i shoppingväg. efter lång tid av letande efter grön parka samt loafers så var det något av allt jag fick med mig hem. lycklig tjej. att behöva köpa ny väska för att få med sig allt nytt hem, det tyder på ett otroligt sunt shoppingbeteende. nöjd!!!

29 oktober 2011

rapport från sista dagen

brittsommaren dök upp under vår sista dag i london och oj vad vi trivdes. strosade runt, spanade på sevärdheter, drack oss susiga på matmarknad och käkade fish&chips. längtar redan tillbaka till smågatorna, pubarna, promenaderna... ja, det mesta.

note to self till nästa gång: besök inte primark på eftermiddagarna, allra helst inte alls när helgen närmar sig. sinnes!

28 oktober 2011

hejdå

sista kvällen i london och jag är helt jävla slut. mina fötter och ben värker, min mage är trött på maten som erbjuds och allt folk tröttar skiten ur mig. jag gillar verkligen london men jag vill inte bo här någon längre tid. någonsin. nu ska jag sova.

26 oktober 2011

fotboll

okej, igår fick jag se arsenal... på riktigt!!! jag fick tårar i ögonen när jag såg emirates stadium och jag mår så jävla bra. allt med london är bra förutom typ hundra saker. återkommer.

22 oktober 2011

lördagsmys ftw

lördag, och vad gör jag? sitter hemma med kärleken, käkar ost och kollar på tron: legacy. sjukt värt.

20 oktober 2011

suit up!!!

imorgon gott folk, då är det dags att bege sig till reggae scorcher. suit up!!!

sommar och sol? nä!

fy satan vad jag älskar hösten!!!

if you got the money

nu har jag reserverat pengar till nästa veckas resa. whoop whoop! det här kommer bli så bra!

19 oktober 2011

en kollega i nöd

okej, nu måste alla som läser denna blogg klicka HÄR och GILLA sen bilden som visas. min kollega nelly ska vinna det här och nu litar jag på att ni hjälper henne! okej?

18 oktober 2011

i en annan del av stan

så jävla duktig! på en dag borde gemene man ta 10000 steg och min räknare visar just nu 23000. så jävla nöjd! min käre man föreslog en kortare promenad efter maten och det slutade i en lite längre. så jävla fint att strosa runt i stan utan all hets av shoppinggalna lattemammor, att gå in på sidogator och kolla på fina byggnader och upptäcka sådant som inte märks dagtid. detta resulterade även i att vi nu bestämt att onsdagar ska bli vår gå-och-ta-en-finöl-på-pubar-vi-inte-annars-går-till-dag. efter london startar vi med detta. så bloggen, eftersom jag skrivit det här så ska det också bli så. gött mos. nu blir det soffan framför champions league.

17 oktober 2011

när knoppar inte brister

igår invigdes halsduken för säsongen. nu jävlar är jag pepp på riktigt för hösten är ju när allt kommer omkring bland det bästa jag vet.

16 oktober 2011

att göra i london

okej, kära bloggläsare. nu behöver jag alla tips i världen på butikerna som inte får missas, finaste promenadstråken, godaste fish&chipsen och bästa ölen i london. jag tar emot alla tips ni har, även sådant som man borde undvika. har redan börjat fylla mitt anteckningsblock med adresser men jag vill ha mer mer mer. tänker att det är bättre ha för mycket att kunna göra än att stå som ett fån och bara flänga runt.

/reseledaren

15 oktober 2011

tradition

jisses vad jag älskar våra fikatraditioner på lördagar. kolla premier league, äta kakor och dricka kaffe. satan i gatan vad bra vi har det.

14 oktober 2011

fredagsmys

okej, nu är jag sjukt nöjd. filten värmer mig i soffan och vinet smakar göttans. jag tänker inte röra mig längre än såhär. johan ska ut på grabbhäng så jag kan sen också somna i soffan med gott samvete. fy fan vad fint.

måsten

jag måste ha: mat, vin, chips och sömn. sedär, där har ni min fredag.

13 oktober 2011

tankar för helgen

jaha, då var det nästan fredag och jag sitter som ett fån som inte har lust med nåt. typ, nästan. orkar verkligen inte en utgång på både fredaglördag, som förra helgen. tant behöver vila, och inte bara söndagsvila. jag är för gammal för att vara ute och svira.

12 oktober 2011

nu närmar det sig...

om tretton dagar så är vi in the uk! så satans jävla pepp är jag. woop woop!

11 oktober 2011

frisyrtips, tack

jag håller ju som sagt på att spara ut frillan och funderar på vilket mitt mål är. page? rufs? bob? frissan nedan känns ju ganska jag och skulle kunna vara en bra övergång. jävla fin alltså.

10 oktober 2011

motion i fem veckor?

för ett halvår sedan körde vi stegräknartävling på jobbet och idag började det igen. förra gången var vi typ sju pers och denna gång trettio. så jag och resten av ledningsgruppen tävlar mot fyra driftlag. fy fan vad jag behöver det här så jag äntligen kan få upp lite kondis och motivation igen. jag har fortfarande inte gått ner mina +5kg från semestern, vilket iofs mest lär bero på nya p-piller, men förhoppningsvis lär jag tappa lite under denna tävling.

äntligen!

idag är det en fantastisk höstdag. på väg hem från jobb, känner duggregnet i ansiktet, jag kan ha parkan uppdragen utan att svettas ihjäl, svensk västkustpop spelas på högsta volym och jag går runt med världens fjantigaste leende. idag mår jag bra.

dagens porträtt

såhär nöjd är jag idag.

09 oktober 2011

rullatorn väntar

jag känner mig som en tråkig tant, och jag är sjukt nöjd över det.

08 oktober 2011

så jävla ovärt

ja, det var väl för mycket begärt att önska göttigt humör resten av helgen.

spexfest

igår var bland de bästa fredagarna på länge. inte kännt mig sådär pepp och spexig på länge, skönt att känna sig som jannike igen. fick lyssna på mannen som mixade bitar på far i hatten och även dricka öl med linnea och maria. så himla gött. hoppas att mitt göttiga humör håller i sig resten av helgen för jag behöver det så jävla mycket.

07 oktober 2011

nöjd

hantverkare... inte hört av sig så vi får vackert vänta. tills dess är jag sjukt nöjd med hur fläkt+kryddhylla ser ut just nu. johan älskar mina hk-saker samt cupcake-skålar.

pettttsa

jag orkar inte mer.

05 oktober 2011

morgonstund

jag är så himla snäll som erbjuder mig att byta tid med kollega så jag istället måste gå upp 5:20 imorgon istället för 6:30. jag är snällast i världen!

mot ljusare tider


okej, jag är lite mer nöjd med mitt hår då en del av det hemska har tvättats ur. HALLE!

03 oktober 2011

köket igen och igen

fått riktig dille på köket. börjat kolla på turkosa kulörer vilket jag tänker pryda väggarna med samt att diverse nya detaljer ska skrivas upp på inköpslistan. johan verkar tycka att mina idéer är helt okej också så, jag är nöjd.

köksfläkten

okej, det här är ju svinbra! fastighetstekniker kom förbi för att byta vår köksfläkt då de upptäcker att de måste knacka bort kakel för att genomföra bytet. fläkten blev inte bytt men kommer att bli, samt att vi kommer få sprillans nytt kakel vilket gjorde typ hela min dag!

02 oktober 2011

sytanten

efter otaliga kurser och poäng i sömnad, mönsterkonstruktion, fackteckning osv så borde jag vara en hejare på att slänga ihop något snyggt, vilket jag antagligen är... men det närmsta jag kommer nu för tiden är att sy på patches för hand.

städtant vill bo i brf

söndag och istället för bakisläge i soffan så har vi städat!! ja, jisses. annat bra är att vi får ny köksfläkt imorgon. hyreslägenhet ftw, även om jag mest av allt skulle vilja ha en köpeslägga. kan någon ge oss en bostadsrätt alt. pengar till det. ja, tack.

jag har kommit fram, steg för steg

chock, förnekelse, bedjan om att få tillbaka, rädsla, ilska, förtvivlan och nu kommer mitt erkännande. jag har förlikat mig en aning med mitt nya utseende. fy fan. lär säkert gå igenom det om och igen de närmsta dagarna, men det kommer bli bra.

01 oktober 2011

intense red?

tog mig äntligen tid att färga om håret och glad i hågen penslade jag på färg på utväxten och senare resten av håret. äntligen lite ny lyster och en aning djupare röd färg, tänkte jag, för den där sorbetröda tonen kändes lite utspelad och väldigt urtvättad. tvättade ur färgen, fönade håret och hängde sen tvärt en handduk över huvudet, jag ville inte se skiten, jag ville inte visa johan mitt nya jag. tänker vägra gå ut och stämma skiten ur schwarzkopf professional för jag fick ingen intensiv röd färg utan en tråkig dassig brunröd färg med svarta(!) fläckar. jag ser hemsk ut och tänker inte bjuda på mig själv idag. jag tänker dö en stilla död som tråkig brunett.