29 augusti 2012

inte bara ben

jag borde bli sponsrad med strumpbyxor för det är förmodligen det som går åt mest i mitt liv. för det mesta blir det random svarta i 40 eller 60 den eller upp mot 150 den under vinterhalvåret. astråkigt! idag gick jag utanför min comfort zone och köpte cremevita kabelstickade, två-pack mönstrade och av ren slentrian två-pack av den gamla vanliga skiten. dags att införliva liiite andra nyanser än svart samt våga lite mer mönstrat. läskigt men kul!


btw, om något företag mot förmodan skulle vilja sponsra mig så finns min mail i högerspalten.

tack på förhand!

28 augusti 2012

mat + slut på beslutsångest

det blev pizza och öl ikväll. gött mos! är dock helt slut nu och har slängt mig på soffan. uäää! på tal om nåt heeelt annat, vet ni vad? jag slipper fundera över alla hårbestyr och min utväxt på typ 4 cm. ASSKÖNT!!! mer om det inom kort, hähä!

ytterligheter

ja, tisdagslyckan är total! skulle gå och shoppa mig något fint till helgens bravader och kom hem med ny jacka. inte riktigt min plan men oj vad jag var tvungen att ha den. perfekt modell, värmer som tusan och alldeles bedårande enkel. väl spenderade pengar må jag säga och hur ofta hittar jag ytterkläder som jag känner så starkt för? som sagt, denna månaden kommer bli så jävla bra!

27 augusti 2012

rapport från soffan

halv dag på jobbet och sen doktorsbesök. nu ligger jag i soffan och fryser. sover från och till. trött. vill att sambon ska komma hem...

nu ska jag vila ögonen lite till.

26 augusti 2012

en kort visit

bloggfri helg, typ. sovit, myst, drickit öl, käkat kräftor, blivit full, sovit och sen sovit igen. nu blir det film och godis i soffan. på återseende.

23 augusti 2012

kontot och förväntningarna

imorgon är det löning och det känns jävligt bra. ska boka resa till sthlm, köpa smink, unna mig kläder och sen leva jävligt gött. tror september kommer bli en fantastisk månad med massa happenings. hurra!

22 augusti 2012

(b)elle

kvällens tidsfördriv. jösses vad pepp jag är på höst nu!

21 augusti 2012

min bff - john blund

ja, då var denna tisdag snart över... skönt att även de tröttaste av dagar går fort. har varit något av en zombie idag, blandar ihop saker och är allmänt disträ, och trött. hade gärna vaknat upp till helg men det är väl för mycket begärt... ja, det är väl det. till helgen händer iaf allt från kräftskiva till punkafton. kommer bli gött, hoppas jag, men just nu vill jag bara sova.

19 augusti 2012

vilodag? oh no!

den här dagen blev ju helt galet bra! käkade frulle, hinkade kaffe och sen begav vi oss ut i värmen. gick förbi mattälten på festivalen och högg en spicy burgare, gick ner mot västra hamnen, kollade på skateboard-tävling vid stapelbäddsparken, hinkade i oss öl, gick i strålande solsken, kylde ner oss med frappuccino på starbucks , kollade på christine som spelade på festivalen, gick hem. nu ligger jag utslagen i soffan och försöker hantera värmen på bästa sätt. ska snart hoppa in i duschen och sen blir det kall svampsoppa framför tv:n. händelserik dag må jag säga, ovanligt för att vara en söndag. enda som fattas mig nu är en extra helgdag...

18 augusti 2012

nödlösning

slängde i lite vitt i håret för att neutralisera de gula tonerna. man tager vad man haver så att säga och sen får vi se vad jag väljer framöver. nu är det iaf dags att göra sig fin för kvällen. to be continued.

den eviga beslutsångesten

beslutsångest, som alltid. måste få i någon form av färg i håret och det illa kvickt. brunt på gränsen till svart? ginger? gult? djupt röd? svart med lila ton? aaaah, denna jävla beslutsångest. överväger nästan att besöka en frisör för detta vilket absolut inte hör till vanligheterna. dags att utöka inspirationsmappen och ta mig en liten funderare.

från kaffe till öl

lördag, denna fantastiska lördag. idag sörplas det kaffe och matas tv-serier. om några få timmar är det äntligen premier league (åh, som jag längtat) och jag älskar redan denna fantastiska lördag. ikväll gör vi stan, ja jag ska dra med sambon på rebecca&fiona, och ölen ska senare flöda. lördag, denna fantastiska lördag.

17 augusti 2012

tröttsamt

nä, jag orkar inte just nu. bilder är bra, text tar på krafterna. uäääää!

15 augusti 2012

gäsp

fy sjutton vad trött jag är. jobbat i 10h och hamnade sen på malmö brygghus för mat och öl. skulle kunna tänka mig att sova i några dagar men måste bestämt upp om typ 6,5h igen. mmmmm. känns som om semestern var för en evighet sedan och längtar redan efter lediga vardagar. jaja, imorgon ska jag iaf till kallis efter jobbet för bad+bastu. välbehövligt. tack för idag.

gäsp, godnatt och allt sånt.

14 augusti 2012

hipp hipp hurra!

grattis kära blogg. tänk att du blivit hela 5 år... imorgon kommer jag fira dig med vackra ord och kanske visa dig någon fin bild. ses då.

13 augusti 2012

duttig flicka

jag har varit jätteduktig nu i eftermiddag, förutom när jag skar ett djupare jack i tummen med en slö matkniv. AJ! men som sagt, jag har annars varit jätteduktig. ni skulle bara veta, hähä!

12 augusti 2012

konsekvenser

jag mår förmodligen som jag förtjänar idag. kl är 19:17 och jag har inte kunnat äta än. dricker vatten, pepsi och knaprar ipren. fy fan. så jävla ovärt.

hade iaf en sjukt bra kväll på moriskan med dans, öl och roligt folk. fick hänga med min all time favorite milla vilket var fint! hon är så jävla bra! efter att hon gått hem gick allt utför och johan fick leda mig hem någon gång innan kl 3. uäää. jag måste ha varit världens charmigaste flickvän... uäää. nä, nu ska jag försöka få i mig lite mat och sen kolla på tv-serier. mer orkar jag inte nu.

11 augusti 2012

en vacker dag

ja, vi orkade oss ut på en öl samt promenad denna eftermiddag. ikväll blir det klubb på moriskan. inte så mycket mer än så. en helt okej lördag.

10 augusti 2012

helgen vecka 32

ja, då är det äntligen helg. hallelujah praise the lord, amen och allt det där. firar med ett stort glas olde english och en cig under fläkten. just nu vill jag bara sova och slippa tänka. imorgon vill jag dansa och bli full. så får det bli.

09 augusti 2012

dagens minus

1. mensvärk
2. behövt klippa av massa hår
3. tight budget till nästa lön
4. ser ut som 5 år med nya frissan
5. tröttheten

fy fan!

you can call me kitty

07 augusti 2012

come to mama

beställningen har nu status levererad så kanske kan jag hämta mitt paket imorgon..? nåväl, detta kommer bli hur bra som helst och jag känner mig lite som ett barn på julafton.

idag var en bra dag


06 augusti 2012

jakten fortsätter

i'm just sayin', jag beger mig in i mascara-djungeln igen i jakt på den perfekta och testar därför inom kort en ny. känns liiite läskigt men hur som helst, mac plush lash mascara är beställd tillsammans med finfint läppstift och färgglad ögonskugga. can't wait!

den dåliga relationen till kommunikation

snälla skånetrafiken, måste vi verkligen ha en vecka till av djävulskap ihop? har också märkt att ni nu kompenserar alla förseningar med att komma på tok för tidigt också. om bussen enligt tabell ska gå 06:18 ska den för fan inte avgå 06:13. en minut tidig kan jag köpa, men fem minuter!!! kom igen, hur tidigt ska jag behöva gå ut? jag är för trött för det här.

05 augusti 2012

nytt och värmande

detta kom jag hem med igår och behövde bara betala några kronor då jag hade presentkort på h&m som jag fick i bday present från svärmor och svägerska. sjukt fint med presentkort och nya kläder. grå tisha, leopardtopp med 3/4 ärm och stickad svart tröja med dragkedja i nacken. sjukt nöjd och jag välkomnar nu hösten med öppna armar.

lördagen

gårdagen blev awesome! shopping, milkshake i parken, öl på far i hatten, hämtpizza, dokumentär om courtney love på tv:n, vinpimplande... sen där någonstans somnade jag, men ja, en fantastisk dag blev det. gött!

04 augusti 2012

post utekväll






ja, fy sjutton vad kul det var igår. dansgolvet, ölen, musiken, stämningen... tummen upp! bästa klubbkvällen på så många vis. längesen som jag vid kl 3 på natten önskade att det kunde fortsätta forever and ever. idag kurerar jag baksmällan med god frulle, kaffe och snart blir det milkshake i parken. ja, fy sjutton vad fint!

03 augusti 2012

klubbland

ikväll ses vi på moriskan! dans, öl och fina bitar, hell yes!

02 augusti 2012

orkar inte

ja, första arbetsveckan efter semestern är snart avklarad och jag är minst sagt aptrött. att vara ledig är lite av min specialitet, det och att sova. mmmm. imorgon blir det att gå upp strax efter 5 och jag kommer sedan vara vaken i typ 24h då det är bästa klubben reggae scorcher på kvällen, nej, jag är inte partisk. hähä. men, på lördag, då ska jag sova. och vara ledig.

01 augusti 2012

en gåva för livet

utelämnade en present i gårdagens inlägg vilket det fanns en tanke bakom. en present som kräver ett eget inlägg. mamma har tidigare gjort album till mina syskon då de fyllt 30 år med bilder från när de var bebisar till där de var när de fyllde just 30, ett album jag önskade mig nu när jag blev 25 och ja, ett sådant fick jag. kan inte sluta kolla i det och jag skrattar lika mycket varje gång. här bjuder jag på några sköna bilder, för jag bara måste dela med mig - av mig!