14 februari 2008

heatwave.

tog en promenad, en ganska lång sådan. besökte ett av mina favorite spots i form av en parkeringsplats med fin utsikt över mitt område. allt var så stilla och fint. av någon anledning återkommer jag dit när jag har äckligt mycket i huvudet, kanske just pga stillheten. begav mig sen hemåt igen och försökte hitta nya vägar att gå på, ringde ett samtal och fick gråten i halsen. nu sitter jag i soffan, äter banan och dricker morotsjuice, mer orkar jag inte just nu.

2 kommentarer:

Nickie sa...

Been there, done that! Svårt att tro när man väl är på plats, men världen går vidare och man kommer må bättre. Förra året gjorde jag och min sambo slut och jag spenderade kvällen själv med min katt och han stack och dessutom gick strömmen och var borta typ två dagar. Det du! Men på något vänster så blev det vi igen när han kom hem och det har aldrig vart bättre. Du ska se att det vänder jannike :)

JANNIKE aka COOKIE sa...

NICKIE - tack för dina ord. även om det kan kännas klyschigt att tänka på "after rain comes sun" så är det faktiskt så.. behöver påminnas om det ofta, så tack.