15 mars 2008

road runner.

jag förstår inget alls. går christer sjögren hem hos svenska folket? för att inte prata om linda bengtzing. och vem fan sätter björn gustafsson på scen? jag skäms. mitt minne säger mig att melodifestivalen höll en bättre klass när jag var mindre. nåväl, en eloge till maia hirasawa som höjer nivån på underhållningen för kvällens melodifestival.

6 kommentarer:

Hanna Persson sa...

bengtzing är ju störtskön!

JANNIKE aka COOKIE sa...

HANNA - herregud, svär inte!!!!

jennifer, sa...

oh, var maia där? önskar nästan man hade sett det då.

Anonym sa...

Melodifestivalen är ju ett stort skämt. Det var en jävla massa barnlåtar, falsksång av äckliga, skalliga män, magica de hex var med (perelli) för att inte tala om alla de låtar som lät som allt annat som nånsin gjorts. FYFAN. Och alla dessa tävlingar? Ååååååh....jag hatar melodifestivalen så mycket. Don't even get me started! O_O

Hanna Persson sa...

du kan svära!

Nämen det är det där jag utbildar mig till, tredje året på balettakademins musikal-linje blir man tillfrågad (om jag inte minns fel alltså) att köra och dansa på melodifestivalen. Vi har alla fått lära oss att älska det och se det för vad det är: en glittrig b-show med låtar uppbyggda vers-refräng-vers-refräng-tonartshöjning-brygga-refräng.

Anonym sa...

jag går i samma klass som maias syster. det du/L