20 mars 2008

walk like a zombie.

försökte pigga upp mig själv genom ett bad men eftersom det är något fel med varmvattnet så blev det ett alldeles för ljummet. kräver kokande varmt vatten. fick dock lite ork tillbaka efter det ganska korta doppet som innehöll en massa rosa badskum och sitter nu med en fin drink framför simpsons. blir en lugn hemmakväll, som alla andra kvällar. enda som saknas nu är godis av något slag men det finns inte tillräckligt med kraft för att gå ner och köpa.

7 kommentarer:

Susannah Torarpsbacke sa...

är oxå en zombie idag. fan vad jag vill ha ett badkar! saknar mitt gamla. badade nästan varje vecka, kokhett vatten i karet, värmeljus överallt och opera. gick ner några kilon i svett bara där. Sedan en kall dusch efteråt...åh vad härligt! När jag våldgästar dig ska jag även använda badkaret. :P

the latest version of the truth sa...

du och jag skulle fan passa som handen i handsken.

JANNIKE aka COOKIE sa...

SUSSE - kom hit snart och drick drinkar med mig!!!!

THE LATEST.. - utveckla. hehe.

the latest version of the truth sa...

okej.
du gillar att shake'a till drum n bass. det är inte många som gör det nu för tiden. du gillar baileys och simpsons. jag är övertygad om att du har bra filmsmak också.
du gillar uppenbarligen jesus & mary chain och säkerligen my bloody valentine också. du gillar drinkar. vi klär oss bra och är jäkligt intresserade av mode. vi är båda lite småtragiska på ett komiskt plan. våran självdistans stämmer väldigt mycket överens. ingen av oss drar oss för att hänga ut oss själva eller framställa oss som jubelidioter.
samt att vi är jävligt snygga både två.

JANNIKE aka COOKIE sa...

THE LATEST.. - jag väntar med spänning på att bli uppvaktad..

the latest version of the truth sa...

får ta delirium nästa gång jag är i götet.
förhoppningsvis lär det bli ganska frekvent. syrrans kille vill börja spela 77 punk med mig. och jag är sjukt sugen på att banka trummor igen.

Charlie sa...

Homer keeps the world turning...some champagne-truffle påsk eggs and you'd be set for the perfect hemmakväll ;)