21 mars 2008

emotional abuse.

vräker i mig choklad och känner mig allmänt äcklig. fryser och vill röka men det vill inte sluta blåsa och att ställa mig i blåsten på balkongen vore rent dumdristigt. kommer antagligen stå ute och bolma inom några minuter ändå, dum som jag är. vill aktivera mig med något men min kropp vill inte samarbeta, och varför vräker jag i mig en massa onyttigheter? fetman kommer ta död på mig, ja så lär det bli. usch, jag borde stänga in mig själv i ett litet hörn nu för jag är så väldigt dramatisk och grinig. lyssna inte på mig.

9 kommentarer:

Anonym sa...

börja lida av fetma? du? ha... är det nåt jag inte tror på så är det just det.

jannike sa...

THE LATEST.. - tänk om jag sitter och redigerar alla mina bilder och egentligen sitter här med späck för hela afrikas svältande barn.

Anonym sa...

i sådana fall är du grymt bra på att redigera.
och jag kan kindben, så det där går jag inte på.

jannike sa...

THE LATEST.. - nej, gå inte på mitt tjafs. är bara så gnällig ikväll.

Anonym sa...

du får ta och lyssna på lite bra mixar på www.breakbeat.co.uk så blir du på bra humör. och rök inne för en gångs skull. fast det är å andra sidan farligt. när man väl rökt 2-3 cigaretter framför tv så blir det lätt en ovana. var ett år sen jag rökte på balkongen tror jag.
otroligt nog så är det fixat med balkongdörren öppen en hel dag och nystädat med klorin så är lukten borta.

jannike sa...

THE LATEST.. - nej, usch.. inte röka inne. tror inte brandvarnaren skulle tycka om det. inte heller trapphuset då det är ganska dåligt isolerat runt ytterdörren. väntar snällt på våren och tills dess får balkongen lite kärlek från mig.

Anonym sa...

det är ju helt klart en ful ovana.

Anonym sa...

under fläkten?

jannike sa...

ANONYM - nej, men tack för tipset.